×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Skatt i endring

Årets SkL-konferanse er godt i gang, og fremtidsbildet 2025 og overføring av arbeidsoppgaver fra toll til skatt satte dagsorden på konferansens første dag.


Per Magnar Stavland ønsket SkLs tillitsvalgte og representanter fra vernetjenesten velkommen til SkL-konferansen 2014. Foto: Astrid Hellwig

Øivind Strømme, direktør for regionavdelingen i Skatteetaten, innledet konferansen med å presentere strategiarbeidet og fremtidsbildet 2025. Arbeidet skal gjøre etaten forberedt til å møte utviklingen i årene som kommer. Strømme kunne også fortelle litt mer om den store nyheten fra 4. mars om at Skatteetaten skal overta arbeidsoppgaver og ansatte som jobber med moms og særavgifter fra Toll- og avgiftsetaten.

Per Magnar Stavland, leder i SkL, overtok stafettpinnen på å informere om både fremtidsstrategiarbeidet og oppgaveendringene i toll og skatt. SkL ønsker å være med i utviklingen av etaten, både når det gjelder selve strategiprosessen og med å spre informasjonen ut til de ansatte.

Pål Arnesen, leder i YS Stat, tok også opp prosessen rundt overføring av arbeidsoppgaver fra toll til skatt da han startet sitt innlegg på konferansen. YS er svært kritisk til det manglende trepartssamarbeidet i prosessen som har vært. Arnesen gikk så over til temaet han egentlig var kommet for å informere om, årets lønnsoppgjør. Han har klare forventninger til årets oppgjør. Fra både arbeidsgiver og politisk hold har det kommet oppfordring om moderasjon og en lønnsvekst på 2-tallet for 2014. Det estimerte tallet for lønnsveksten er derimot høyere og ligger på 3,75 prosent.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as