×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Organisasjonen

SkL gikk fra 4. januar 2022 inn som en selvstendig organisasjon i Delta. Dette betyr at man som medlem i SkL også er medlem i Delta. SkL vil ellers bestå som akkurat samme organisasjonen for medlemmene og har det samme tillitsvalgtapparatet i Skatteetaten som tidligere. SkL blir imidlertid større og sterkere i Skatteetaten, samtidig som medlemstilbudet blir utvidet og vi drar nytte av stordriftsfordeler.

SkLs høyeste myndighet er Landsmøtet som avholdes hvert 3. år. Landsstyret, som består av hovedtillitsvalgte med vararepresentanter og sentralstyret, møtes to ganger i året. Til daglig er det sentralstyret som er SkLs utøvende myndighet. Vi har også eget sekretariat i Lakkegata 23 i Oslo. Videre møter vi arbeidsgiver med tillitsvalgte i alle divisjoner og øvrige driftsenheter. Vi har plasstillitsvalgte på alle kontorer som er bindeleddet mellom medlemmene og sentralstyret.

Les mer om SkLs organisering i Skatteetaten her og mer om SkL og Delta her 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as