×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Compendia

Compendia er et tjeneste for SkLs medlemmer. Et oppslagsverk der du finner svar på de fleste spørsmål om og ifbm arbeidslivet m.m.

Compendia Stat omfatter emnene arbeidsrett, folketrygd og HMS. Produktet tar for seg de lovbestemte rettighetene og pliktene i arbeidslivet. Dette er et hjelpemiddel som leder deg til essensen av all relevant kunnskap innen personalrelaterte tema.

Informasjonen er organisert etter emner og skrevet i et presist, men lett forståelig språk. Produktet inneholder dessuten alle de nødvendige lover og forskrifter som er knyttet opp mot de aktuelle emnene. Stikkord gjør det enkelt å søke i hele basen samtidig, og dermed raskt finne den informasjonen du er ute etter.

Compendia har også tjenesten "Spør juristen" - her er det mulighet for å få svar på spørsmål du har innen temaene arbeidsrett og trygderett fra jurister ansatt i Compendia AS. Dette er en tjeneste for korte spørsmål som normalt kan besvares innenfor en tidsramme på 30 minutter.Er problemstillingen av mer komplisert art slik at tidsforbruket går ut over dette vil Compendia fakturere SkL for arebeidet. Dette vil du bli gjort oppmerksom på før de går i gang med saken. I så tilfelle MÅ SkL sentralt kontaktes først.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as