×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vis solidaritet

- Tragedien i Orlando gjør det viktigere enn noen gang å hegne om et samfunn med åpenhet og mangfold. Bli med YS i Prideparaden i Oslo lørdag!


Foto: YS

- YS har deltatt i Prideparaden i Oslo i mange år. Det gjør vi fordi det er en viktig solidaritetshandling, uavhengig av seksuell orientering. Dessverre er det mer nødvendig enn noen gang å vise vår solidaritet i år. Jeg oppfordrer alle som er en del av YS-fellesskapet til å stille opp i paraden lørdag 25. juni, sier YS-leder Jorunn Berland.

YS går under parolene «Likeverd i arbeidslivet» og «Solidaritet med mangfoldet». I tillegg deler vi ut pastillesker med slagordet «Blanda drops – lik rett til å være forskjellig».

Møt opp ved krysset Grønlandsleiret/Platous gate klokken 12.45. (Avmarsj klokken 13.00). Hvis du vil gå i T-skjorte fra YS, kan du hente denne i 1. etasje i Lakkegata 23, fra onsdag 22. juni til fredag 24. juni i resepsjonens åpningstid, samt på selve paradedagen mellom klokken 12.00 og 12.45.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as