×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

- Dette er en ufattelig tragedie som rammer hele nasjonen

- Dette er en trist dag for hele landet. Våre tanker nå går først og fremst til familiene til de omkomne. Til familiene til de flotte ungdommene som var på AUFs sommerleir på Utøya. Og til de pårørende til de menneskene som var på jobb i, eller befant seg i nærheten av regjeringskvartalet, uttaler YS-lederen.


- De ufattelige tragediene på Utøya og i Oslo sentrum rammer også Norge som nasjon. Samfunnet vårt er preget av åpenhet og nærhet. Det gjelder ikke minst det politiske systemet. Slik ønsker vi fortsatt å ha det. Derfor må vi passe på å verne om disse verdiene i tiden fremover. Vi må ikke tillate det som hendte fredag 22. juli skape et kaldere samfunn, preget av mistenksomhet og frykt, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim. 

- YS og YS-forbundene holder til i Brugata 19, ikke langt unna regjeringskvartalet. Alle våre ansatte er i god behold, selv om den voldsomme eksplosjonen i Oslo sentrum naturlig nok opplevdes som svært skremmende for de som fortsatt var på jobb.

- Våre kondolanser går til familie og venner til ofrene for skuddene på Utøya og til de som omkom under bombeeksplosjonen i Oslo sentrum.

YS har i dag sende våre kondolanser til Regjeringen, Arbeiderpartiet og AUF.

- YS Stat er dypt rystet over gårsdagens nasjonale tragedie. Våre tanker og medfølelse går til alle ofrene og deres nærmeste som ble rammet på Utøya og i regjeringskvartalet, sier Pål N. Arnesen, leder av YS Stat.

- Våre tanker og støtte går også til alle de som er involvert med hjelpe- og støttearbeidet og de av våre statlige medlemmer som nå bidrar i en ekstrem situasjon ingen kunne være forberedt eller trent på, sier Arnesen.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as