×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte har startet

Årets landsstyremøte avholdes på Sundvollen hotell 2 - 4. November. I tillegg til de formelle sakene, er det satt av tid til andre organisasjonsmessige tema. Etatens utfordringer og neste års lønnsoppgjør er også på dagsorden.


Ragnar Grina åpner landsstyremøtet

Landsstyret møtes hvert år og er SkLs nest øverste organ - over sentralstyret, men under landsmøtet (som avholdes hvert tredje år). Landsstyret består av sentralstyret og tre representanter fra hver av SkLs avdelinger. Landsstyremøtet inneholder en formell del og i tillegg er det program med foredrag, forberedelse til landsmøtet og øvrige temaer.

Ragnar Grina tok opp i sin tale at landsstyremøtet er et viktig møtested for erfaringsutveksling mellom avdelingene. Vi skal starte de gode diskusjonene fram mot neste års landsmøte. Etatens struktur og nye strategier var også tema i talen, herunder behov for større takhøyde og åpenhet. 

Dag 1 står i organisasjonens tegn

SkLs fundament og utfordringer var tema for gruppearbeid blant deltakerne. Dette er tema som vil bli tatt opp igjen senere på samlingen. Her er sentralstyremedlem Kjell J. Borlaug i gang med første runde med innspill. 


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as